4x B&B mét familiekamer

Toerisme Vlaamse Ardennen
B&B met familiekamer

Wil je wel eens genieten van de luxe van een B&B samen met je kinderen? Dat kan in deze 4 B&B’s met familiekamer. Geniet er ’s morgens samen van een heerlijk klaargemaakt ontbijt.

Logeren met het gezin

Hoeve De Schapenkop, Ronse

B&B Hoeve De Schapenkop – Ronse

Deze B&B is volledig ingericht voor de allerkleinsten en voorzien van alle benodigdheden. Een echt topadresje om met je gezin of verschillende gezinnen samen te verblijven. Na het ontbijt kan je samen de boerderijdiertjes verzorgen. Er zijn 7 kamers voor 4 tem 8 personen! Je kan hier zelfs half-pension boeken.

Tip: Blogster Lies kwam hier al logeren, lees haar verhaal.

Boek het logie

 
Het Natuurlijk Genot, Maarkedal

B&B Het Natuurlijk Genot – Maarkedal

In deze ecologische B&B kan je overnachten in één van de 4 kamers. Elke kamer is voorzien van een ruim tweepersoonsbed en een afgesloten kamer met 2 éénpersoonsbedden. Hier gebruikt men zo veel mogelijk natuurlijke materialen, dat merk je overal: in de kamers, de tuin, … én bij het ontbijt.  

Tip: Verken de wandelroute ‘tussen berg en kapel’ 

Boek het logie

 
Bedlehem, Brakel

B&B Bedlehem – Brakel

Onder de kerktoren van het kleine dorpje Everbeek-Boven kan je logeren in deze charmante pastorij. 1 van de 3 gastenkamers werd ingericht als speelse familiekamer voor 4 personen met een groot rond bed. Je verblijft hier op een prachtige locatie in een familiale, ongedwongen sfeer.

Tip: Koop de wandelgids ‘Grensgevallen’ en ga op stap langsheen de taalgrens

Boek het logie

 
Ahthayet, Geraardsbergen

B&B Ahthayet – Geraardsbergen

Deze gerestaureerde hoeve ligt op wandelafstand van het Raspaillebos en het provinciaal domein De Gavers. Slapen kan je in één van de drie ruime gastenkamers voor 3 tot 5 personen. Hier kom je echt thuis! De gastvrouw bereidt het ontbijt en avondmaal met veel liefde. 

Tip: Geniet van de stilte tijdens de wandelroute ‘tussen Helix en Bosberg’

Boek het logie

Toerisme Vlaamse Ardennen

Toerisme Vlaamse Ardennen verzamelt het beste uit Vlaanderens Mooiste Landschap.