Anne en haar kinderen in het Wandelwalhalla

Toerisme Vlaamse Ardennen

👪 VERKENNER ANNE 👪

Anne is een 35-jarige mama van vijf kinderen tussen de 7 en 12 jaar oud die elke dag een poging waagt om alle ballen in de lucht te houden. Naast haar mama-, echtgenote-, vriendin-, collega-, huishoudster-, dochter-, en zussenrol is ze vooral zichzelf. Met een stevige dosis zelfrelativering en humor geeft ze op Mama van vijf een kleine inkijk in dat kleurrijke drukke leventje dat ze voor geen geld van de wereld meer zou kunnen missen.
 
 
 
 

ANNE, WAT BRENGT JOU NAAR HET WANDELWALHALLA?

Mijn grootmoeder woont hier in de streek, dus ik kom er wel vaker voor een kort bezoek. We spenderen dan het grootste deel van onze tijd met de oma natuurlijk, dus ik kijk er naar uit om nu echt de streek te gaan verkennen. Het landschap, de rust, de bossen, ... het zijn zaken waar de oma vaak over vertelt en die we volledig zien zitten.
 
 

Een weekendje weg mag ook lekker dichtbij zijn voor jou?

Absoluut! Met vijf kinderen is het sowieso al een heuse opdracht om valiezen te pakken en op reis te vertrekken. En dan zijn we nog niet eens op onze bestemming :-) Voor de Vlaamse Ardennen kunnen we gewoon de auto instappen en een uurtje later zitten we in een hele nieuwe wereld. Helemaal anders dan Brussel en dus echt vakantiegevoel! Ook de kinderen zijn blij dat ze niet op de vlieger moeten stappen ;-)
 
 

VOLG DE VERKENNERS

De komende maanden gaan er wel vaker verkenners op pad in het Wandelwallha. Houd dus zeker deze website, onze Facebook & Instagram in de gaten!
Toerisme Vlaamse Ardennen

Toerisme Vlaamse Ardennen verzamelt het beste uit Vlaanderens Mooiste Landschap.