Lies en de kinderen in het Wandelwalhalla

Toerisme Vlaamse Ardennen

👪 VERKENNER LIES 👪

Lies Cattersel is lerarenopleider van beroep, godsdienstwetenschapper en bedrijfscommunicator van opleiding, en schrijver by heart. Al zes jaar mama van Noor en sinds 1 februari ook van dochtertje Minne. Getrouwd met Pieter, die als enige man in huis wat tegengewicht biedt voor al dat vrouwelijk geweld. 
Lies schrijft al enkele jaren blogteksten onder de naam ‘Mijn mama en ik’ en artikels voor (online) magazines zoals Maison Slash. Sinds een paar maanden startte Lies ook als freelance storyteller.
 
 
 

 

LIES, WAT BRENGT JOU NAAR HET WANDELWALHALLA?

Zowel Pieter en ik willen onze dochters vooral fijne ervaringen meegeven, eerder dan materiële zaken. Herinneringen aan leuke momenten blijven immers langer hangen dan een zoveelste stuk speelgoed. Daarom zijn we steeds op zoek naar toffe uitstappen, coole speurtochten en spannende tripjes. In de Vlaamse Ardennen zagen we heel wat mogelijkheden, die geschikt zijn om te doen met zowel een 6-jarige als met een baby. Met onze bolderkar kunnen we daar een - voor ons heel nieuw - stukje Vlaanderen ontdekken.
 
 

WAAR KIJK JIJ NAAR UIT ALS JE MET JE KINDEREN OP STAP GAAT?

We zoeken steeds een activiteit waar Noor plezier aan kan beleven, maar ook eentje waar ik het comfort heb om onze baby te voeden en te verschonen. Die activiteiten kunnen heel verschillend zijn: een zoektocht, een museumbezoek, een wandeling, een fietstripje, ... zelfs gewoon samen in de speeltuin spelen. Soms moet het niets groots zijn, maar is ‘iets samen beleven’ op zich ook al superfijn. 
Oh, en wat we heel graag zien op het snoetje van Noor is verwondering. Hoe ze kijkt wanneer ze iets nieuws ziet, hoort of leert, wanneer er een vlindertje op haar hand landt of wanneer ze een opdracht tot een goed einde heeft gebracht. Die blik is onbetaalbaar.
 
 

VOLG DE VERKENNERS

De komende maanden gaan er wel vaker verkenners op pad in het Wandelwallha. Houd dus zeker deze website, onze Facebook & Instagram in de gaten!
Toerisme Vlaamse Ardennen

Toerisme Vlaamse Ardennen verzamelt het beste uit Vlaanderens Mooiste Landschap.