Sauna & Wellness

Toerisme Vlaamse Ardennen

Wat is er fijner dan lekker binnen kruipen als het buiten vriest dat het kraakt? Een heerlijke hotstone massage of saunasessie na een flinke winterwandeling natuurlijk! Wellnessen is niet alleen zalig ontspannend maar ook nog eens gezond voor lijf en leden. Dubbel genieten! Bye bye, koude voeten!

Hier krijg je een bijzonder warme ontvangst: 

B&B Caes Daele, Zegelsem

B&B Caes Daele - Zegelsem

In dit gerenoveerde landhuis op een stille heuvel in Brakel zit je niet alleen goed voor een warme logeerplek, je kunt er ook terecht voor een verkwikkend middagje wellness. In het gebouw naast het zwembad is een sauna voor 4 personen geïnstalleerd, met infraroodlampen, een douche en badlinnen.

Adres: Hul 20, 9660 Zegelsem (Brakel)
Telefoon: 0478 65 22 06

Boek je verblijf

B&B 't Burreken, Schorisse

B&B 't Burreken - Schorisse

Met de slogan 'Aarde en vuur' biedt 't Burreken naast twee sfeervolle gastenkamers ook Ayurvedische massages met warme Indische kruidenolie aan. Pure zen verzekerd!

Adres: Breeweg 4, 9688 Schorisse (Maarkedal)
Telefoon: 0494 51 31 18

Boek dit logies

Wellness Casa Sana, Maarkedal

Wellness Casa Sana - Maarkedal

Wellness- en beautycenter Casa Sana staat voor een flinke dosis rust, ontspanning en weldaad voor lijf en leden. Zowel de 8 arrangementen als de faciliteiten zijn indrukwekkend, of wat dacht je van een belevenisdouche, een hammam, een sauna, kleurentherapie én een jacuzzi?

Adres: Ommegangstraat 26B, 9668 Maarkedal
Telefoon: 055 49 86 66

Bekijk hun aanbod

Familiesauna Ten Bosse, Brakel

Familiesauna Ten Bosse - Brakel

Deze familiesauna ontvangt je met open armen in een sfeervol en rustgevend complex in hartje Vlaamse Ardennen. Reserveren kan met of zonder zwembad, maar dat laatste omvat in ieder geval de biosauna met aromatherapie en het Turkse stoombad.

Adres: Leinstraat 122, 9660 Brakel
Telefoon: 055 42 01 82

Bekijk hun aanbod

Wil jij weten langs welke route je deze leuke adresjes tegenkomt?

Schrijf je in op de nieuwsbrief en download je gratis inspiratiegids '10x overwinteren in het wandelwalhalla vlaamse ardennen'

Download gratis gids 

 

Toerisme Vlaamse Ardennen

Toerisme Vlaamse Ardennen verzamelt het beste uit Vlaanderens Mooiste Landschap.