Verjaardagsweekend in de Vlaamse Ardennen

Nuniya

Sarah, schrijfster van de blog Nuniya, trok samen met haar vriend en haar hond Mica naar de Vlaamse Ardennen en maakte er meteen een actief verjaardagsweekend van. Ze verbleven in B&B Enjoy Today, een prachtig gerenoveerde hoeve in Oudenaarde.

's Ochtends startte Sarah de dag met een frisse ochtend run, samen met Mica. Langs de Schelde hadden ze zo vroeg enkel wat eenden en voorbijvarende boten als metgezel. Ze beklommen uiteindelijk ook nog de Koppenberg, de wereldberoemde kuitenbijter uit de Ronde van Vlaanderen. Terug in de B&B stond er een heerlijk ontbijt op hen te wachten.

Na het ontbijt gingen ze nog zo'n twee uur stappen in het Koppenbergbos via deze route en lunchten ze bij brasserie Chopin in Ronse. Het werd een erg actief weekend, want in de namiddag verkenden ze ook nog dit traject in het Muziekbos en klonken ze nog eens op haar 29e jaar in bistro Boekzitting.

Ook zin om het wandelwalhalla van de Vlaamse Ardennen te verkennen? In onze webshop vind je zowel wandelnetwerkkaarten om mee op pad te gaan als een belevingsgids vol tips en nuttige adresjes.
 
Lees Sarah's volledige blogpost of neem eens een kijkje op haar instagram account.
Nuniya

Sarah, zot van sporten, gezond én lekker eten en creatief bezig zijn. Op Nuniya deelt ze haar favoriete recepten, DIY projecten, vintage-vondsten, moestuin-oogsten en reistips.

www.nuniya.be

Wil je zelf ook op stap? Deel dit artikel met je vrienden en ga net als Nuniya en haar hond op verkenning in de Vlaamse Ardennen.