Werner & Myriam in het Wandelwalhalla

Toerisme Vlaamse Ardennen

🍷 VERKENNERS WERNER & MYRIAM 🍷

Werner & Myriam reizen samen de wereld rond. Van Namibië tot Finland en van Frans-Polynesië tot Ecuador … ze zijn er al geweest. Op hun reisblog Dichtbij & Ver Weg schrijven ze graag over de leuke en minder leuke aspecten van het reizen en houden ze hun lezers op de hoogte van evenementen, nieuwigheden en trends i.v.m. reizen en gastronomie, zowel Dichtbij als Ver Weg.

WERNER & MYRIAM, WAT BRENGT JULLIE NAAR HET WANDELWALHALLA?

Als wereldreizigers zijn we veel te lang voorbij gelopen aan de schoonheid in eigen land. Toen we twee jaar geleden begonnen met enkele reportages te maken in België, waren we bijzonder aangenaam verrast door wat er bij ons allemaal te zien en te beleven valt. De Vlaamse Ardennen is nog een stukje onontgonnen België voor ons en we kijken er ontzettend naar uit om deze groene streek te verkennen: de wandelroutes en stadjes, de lokale biertjes en de gastronomie.

 

VAN WAAR JULLIE KEUZE VOOR DE NAAM ‘DICHTBIJ EN VER WEG’?

Toen we op zoek waren naar een naam voor onze blog wilden we kort samenvatten waar het ons om te doen is: de wereld verkennen, zowel dichtbij als ver weg. Intussen trokken we door meer dan 130 landen en we houden ervan om naar het andere eind van de wereld te reizen én plekken dicht (-er) bij huis te ontdekken. Europa blijft voor ons een prachtig en gevarieerd continent en ook ons eigen land krijgt de laatste jaren volop onze aandacht. Want geef toe, op onze eigen cultuur en geschiedenis mogen we best trots zijn.

 

VOLG DE VERHALEN VAN WERNER & MYRIAM

De komende maanden gaan ze regelmatig op verkenning in het Wandelwallha en zullen ze alle leuke plekjes & tips met ons delen. Houd dus zeker deze website, onze Facebook & Instagram in de gaten!

Toerisme Vlaamse Ardennen

Toerisme Vlaamse Ardennen verzamelt het beste uit Vlaanderens Mooiste Landschap.