Een wandelnetwerk?

De Vlaamse Ardennen tellen maar liefst 850 kilometer aaneengesloten wandelpaden die deel uitmaken van het knooppuntennetwerk. Een heus wandelparadijs dus.  

Ga meteen aan de slag met de nieuwe wandelnetwerkkaarten. Verkies je een geplande wandeling? Maak dan je keuze uit de wandelroutes en kortere wandellussen die je kant-en-klaar uitgestippeld vindt op de netwerken.

Wil je snel op verkenning? We zetten de stappen even op een rij ;-):

  1. In welke tocht heb je zin? Bestudeer de wandelkaart voor je vertrekt en maak een lijst met de knooppunten waarlangs je wil wandelen.

  2. Tel de afstanden tussen de knooppunten op om te weten hoe lang je tocht wordt. Moe gewandeld of een plotse plensbui? Je vindt gemakkelijk een kortere weg door één of meerdere trajecten op je route te wijzigen.

  3. Tijdens je trip wandel je gewoon van het ene knooppuntnummer naar het volgende. Die vind je zowel op de wandelnetwerkkaart als op de rood-witte bordjes op de weg.

  4. Tussen de knooppunten in sturen doorverwijsbordjes je de juiste kant uit.

  5. Neem je wandelnetwerkkaart zeker mee op je tocht. Veel wandelplezier!

 
Plan je wandeltrip online

Ga je liever eerst digitaal op verkenning? Met de handige wandelrouteplanner stippel je je wandeling ook online uit. Keuze gemaakt? Sla je route op, download ze in GPX-formaat of print ze uit, en ga meteen op stap.